Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać szybko bana za expbota,sh /odpada fishbot i nie na IP

Andrzejevski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij łowić na fiszbocie w środku miasta na najbardziej aktywnym kanale, np CH2.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

gmowie w metin2 tak pilnują porządku, ze nawet lowiac ch2 miasto poczekasz z tydzien na bana lolz.

Opublikowano

Zgaduje ze ktos Cie oszukal podczas wymiany i masz puste konto a On nie chce zmienic maila.

Zacznij bluzgac na GMa na wolaj, zwyklym i szeptach.

Ban murowany.

Opublikowano

Głupszego tematu się nie dało założyć? To tak jakbym się zapytał "Jak założyć spodnie na dupe?".

Oczywiste, że za nie przestrzeganie regulaminu jest ban, więc idziesz na najbardziej zawalony kanał, odpalasz cheata i robisz z siebie pajaca, możesz też ułatwić sprawę wszystkim których denerwujesz i zrobić film/ss jak cheatujesz i wysłać do supportu. [ironia] Mam nadzieję że usatysfakcjonowała Cię ta wyczerpująca odpowiedź[/ironia]

Albo wyzywaj GM i wyślij do supportu...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Otwórz dwa okna... jedno które chcesz zbanować i drugie obojętnie jakie...

Z tego pierwszego wyślij wiadomość do drugiego, że jesteś GMem i musi uregulować pewne sprawy podając mu hasło : >

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...